Pest

Hírek a KisBíróból

Minden szombaton paksi pontyhalászlével és friss halakkal várjuk vendégeinket!
Foglaljon asztalt az info@vendegloakisbirohoz.hu címen! Éttermünk kutyabarát!
Kedves Vendégeink! November 5-től hétfőnként is várjuk Önöket a téli szezonban!

Heti ajánlat

Ajánlatunk két hetente változik, hét közben pedig az improvizációnak és a friss árunak köszönhetően folyamatosan újabb fogásokkal bővítjük a táblát.

A táblán szereplő kínálat változhat!

Levesek

Galamberőleves bélszínraviolival és lencsével 1 550 HUF

Előételek

Bárányhúsos rántott padron paprika ,paradicsom szósz 2 600 HUF

Vászolyi Szent Márton sajt kiegészitőivel 1 800 HUF

Desszert

Kecskeméti barackpuding újratöltve 1 550 HUF

Főételek

Borsos tokány marhanyakból és amerikai érlelt marhafartővel 5 100 HUF

Fogas-epigramma báránybrízzel és fekete gyökérrel 4 800 HUF

Glazúrozott borjúbríz gombákkal és burgonyakeretben 4 600 HUF

Kukoricán nevelt csirke melle Dubarry karfiollal 3 950 HUF

Márványozott borjúvagdalt sárgaborsóval és petrezselyemsalátával 3 800 HUF

Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.

Üdvözli Önöket corporate chefünk: Bíró Lajos és executive chefünk: Varju Viktor

Desszertek

Bizarr fagylaltízelítő (dohány, fekete banán, kolbász) 1 700 HUF

Házi fagylaltok 600 HUF

Előételek

Fokhagymás tigrisrák chilis olajban 6db 3 800 HUF

Hideg libamáj zsírjával 3 950 HUF

Főételek

Bélszín-tournedo kenyérben sütve körömpörkölttel 5 850 HUF

Bock Bécsi burgonyapürével 3 800 HUF

Levesek

Burgonyakrémleves gombakocsonyával 1 550 HUF

Marhahúsleves velős csonttal 1 850 HUF

Saláták

Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal 1 750 HUF

Hordós savanyúság-válogatás 900 HUF

Tapas

Kemencében sült cékla balzsamecettel 1 700 HUF

Kocsonya és pástétoma 1 700 HUF

Tovább az étlapra

Borlap

Íme borlapunk, melyen Bock József minden bora, évjárata megtalálható, még olyan is, amit korábban csak a pincéjében vásárolhattak meg.

Balaton-Csopak

Badacsonyi Budai Zöld

Badacsonyi Cédrus

Bock Pince

Bock Magnifico Villány ’07

Bock Bisztró Cuvée

Egri borok

Bikavér Selection

Egri Fúzió

Etyek-Buda

Etyeki Sauvignon Blanc

Magnumok

Bock Capella Cuvée ’06

Bock Cuvée ’00

Mátraaljai Borok

Amerlot

Excellent Rosé

Neszmély-Pannonhalma-Mór

Álom Cuvée

Pécs

Cirfandli

Lisicza Cserszegi Fűszeres

Somló

Nagy-Somló Grófi Juhfark

Szekszárdi borok

Eszterbauer Mesterünk Cuvée

Eszterbauer Sógorom Kadarka

Tokaji Borok

Furmint

Royal Aszú 5 puttonyos

Villányi borok

Aureus Cuvée

Gere A. Attila Cuvée

Tovább a borlapra

Fotók

Tovább

Vendéglő a KisBíróhoz

Már 10 éve, hogy megnyitottuk az első közös éttermünket – a Bock Bisztrót, Pesten, s egy idejemár járt az agyunk, kéne még valami. Elsősorban azért, hogy több emberhez eljuthassunk.

A KisBíró valóban egy vendéglő, odafigyeléssel, a megszokott Bock minőséggel és további plusszokkal. Érdemes Pestről is átkirándulni, ha bisztró helyett a vendéglőt preferálnánk. Budaiaknak pedig evidens.

Kapcsolat

A KisBíró valóban egy vendéglő, odafigyeléssel, a megszokott Bock minőséggel és további plusszokkal. Érdemes Pestről is átkirándulni, ha bisztró helyett a vendéglőt preferálnánk. Budaiaknak pedig evidens.

Vendéglő a KisBíróhoz

Címünk:
1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/d.

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől - Vasárnapig: 12:00 - 23:00–ig, Ünnepnapokon: Zárva.

Asztalfoglalás:
+36703907704 / +3613766044 / info@vendegloakisbirohoz.hu

Nagy létszámú foglalással kapcsolatos vendégtájékoztató:

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Önök által is elvárt minőség fenntartása érdekében a 10 fő feletti asztalfoglalásaikat az alábbi feltételek mellett tudjuk teljesíteni:

10 és 16 fő közötti létszám esetén asztalfoglalását csak egységes előétel és desszert ajánlattal együtt tudjuk elfogadni, főétel a helyszínen választható.
16 fő feletti létszám esetén asztalfoglalását csak egységes "menü" ajánlattal tudjuk elfogadni.

Részletesebb egyeztetés a foglalás alkalmával!
Online asztalfoglalás