Pest

Hírek a KisBíróból

"Elbúcsúztunk a fine diningtól!" - Interjú Bíró Lajossal és Varju Viktorral!
Minden szombaton paksi pontyhalászlével és friss halakkal várjuk vendégeinket!
Foglaljon asztalt az info@vendegloakisbirohoz.hu címen! Éttermünk kutyabarát!

Heti ajánlat

Ajánlatunk két hetente változik, hét közben pedig az improvizációnak és a friss árunak köszönhetően folyamatosan újabb fogásokkal bővítjük a táblát.

A táblán szereplő kínálat változhat!

Levesek

Becsinált karfiolleves csirkezúzával 1 400 HUF

Előételek

Kétféle kaviár burgonyafagylalttal 2 800 HUF

Sült „sneci” marinált padlizsánnal 2 100 HUF

Desszert

Őszibarackos-maracujás "rétes" 1 400 HUF

Főételek

Báránycsülök Navarin hagymatortával,szenesitett hagymaszirommal 5 100 HUF

Benedict „steak” szendvics 3 600 HUF

Borjú Tomahawk kaviáros fűszervajjal 8 800 HUF

Grillezett ribeye rántott brindzával és gombákkal 6 800 HUF

Szürkeharcsa-filé „kelkáposztafözelékkel” 4 100 HUF

Töltött nyúl java sajtos rétessel és uborkával 3 950 HUF

Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.

Üdvözli Önöket corporate chefünk: Bíró Lajos és executive chefünk: Varju Viktor

Desszertek

Bizarr fagylaltízelítő (dohány, túrós csusza, kolbász) 1 600 HUF

Csokoládés képviselőfánk 1 400 HUF

Előételek

Bélszíntatár 3 100 HUF

Fokhagymás tigrisrák chilis olajban 6db 3 400 HUF

Főételek

Bélszín Rossíni 6 400 HUF

Bock bécsi szelet marinált zöldséges burgonyapürével 3 400 HUF

Levesek

Tradicionális csirkegulyás 1 500 HUF

Tradicionális csirkegulyás gazdagon, fazékban 3 100 HUF

Saláták

Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal 1 500 HUF

Házi vegyes savanyúság 900 HUF

Tapas

Harcsatatárral töltött marinált káposzta, fűszeres tejföllel 2 100 HUF

Kemencében sült cékla balzsamecettel 1 700 HUF

Tovább az étlapra

Borlap

Íme borlapunk, melyen Bock József minden bora, évjárata megtalálható, még olyan is, amit korábban csak a pincéjében vásárolhattak meg.

Balaton-Csopak

Badacsonyi Budai Zöld

Badacsonyi Cédrus

Bock Pince

Bock Magnifico Villány ’07

Bock Bisztró Cuvée

Egri borok

Bikavér Selection

Egri Fúzió

Etyek-Buda

Etyeki Sauvignon Blanc

Magnumok

Bock Capella Cuvée ’06

Bock Cuvée ’00

Mátraaljai Borok

A Merlot

Excellent Rosé

Neszmély-Pannonhalma-Mór

Álom Cuvée

Pécs

Cirfandli

Lisicza Cserszegi Fűszeres

Somló

Nagy-Somló Grófi Juhfark

Szekszárdi borok

Eszterbauer Mesterünk Cuvée

Eszterbauer Sógorom Kadarka

Tokaji Borok

Furmint

Royal Aszú 5 puttonyos

Villányi borok

Aureus Cuvée

Gere A. Attila Cuvée

Tovább a borlapra

Fotók

Vendéglő a KisBíróhoz

Már 10 éve, hogy megnyitottuk az első közös éttermünket – a Bock Bisztrót, Pesten, s egy idejemár járt az agyunk, kéne még valami. Elsősorban azért, hogy több emberhez eljuthassunk.

A KisBíró valóban egy vendéglő, odafigyeléssel, a megszokott Bock minőséggel és további plusszokkal. Érdemes Pestről is átkirándulni, ha bisztró helyett a vendéglőt preferálnánk. Budaiaknak pedig evidens.

Kapcsolat

A KisBíró valóban egy vendéglő, odafigyeléssel, a megszokott Bock minőséggel és további plusszokkal. Érdemes Pestről is átkirándulni, ha bisztró helyett a vendéglőt preferálnánk. Budaiaknak pedig evidens.

Vendéglő a KisBíróhoz - címünk: 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/d.

Nyitvatartásunk: Keddtől - Vasárnapig: 12:00 - 23:00–ig, Hétfőn és ünnepnapokon: Zárva.

Asztalfoglalás: +36703907704 / +3613766044 / info@vendegloakisbirohoz.hu

Nagy létszámú foglalással kapcsolatos vendégtájékoztató:

Online asztalfoglalás