Pest

Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate chefünk: Bíró Lajos és executive chefünk: Varju Viktor

Tapas
Kosár kenyér
400 HUF
Vaj parajdi sóval
300 HUF
Kocsonya és pástétoma
1 700 HUF
Mezőtúri bivaly ricotta „tatár”
1 980 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes - erős)
400 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 700 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
190 HUF
Előételek
Káposztával töltött palacsinta, kacsamell carpaccio, borsmártás
2 400 HUF
Libamáj sushi 3db
3 800 HUF
Libamáj sushi 1db
1 550 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 950 HUF
Kolbászos lecsó lábasban
2 400 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajban 6db
3 800 HUF
Vászolyi sajttal gratinírozott bélszíntatár
3 700 HUF
Levesek
Marhahúsleves velős csonttal
1 850 HUF
Nyirségi gombócleves
1 650 HUF
Burgonyakrémleves gombakocsonyával
1 550 HUF
Főételek
Bock Bécsi burgonyapürével
3 800 HUF
Ökörpofa „Retro”
3 950 HUF
Bélszín-tournedo kenyérben sütve körömpörkölttel
5 850 HUF
Érlelt rib eye steak (500g) sült zöldségekkel
19 900 HUF
Fogasfilé Kárpáti módra
5 400 HUF
Narancsos kacsamell
4 900 HUF
Mangalicakaraj dorozsmai csuszával
5 400 HUF
Desszertek
Bizarr fagylaltízelítő (dohány, fekete banán, kolbász)
1 700 HUF
Mákos guba „Tiramisu”
1 550 HUF
Házi fagylaltok
600 HUF
Somlói galuska pohárban
1 550 HUF
Sajtízelítő kézműves sajtokból
3 550 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 750 HUF
Mezőgyáni uborkasaláta
900 HUF
Hordós savanyúság-válogatás
900 HUF





Online asztalfoglalás