Pest

Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate chefünk: Bíró Lajos és executive chefünk: Varju Viktor

Tapas
Kosár kenyér
400 HUF
Vaj parajdi sóval
300 HUF
Olívakaviárral töltött Jakab sajt marinált paprikával
1 700 HUF
Casino tojás
1 700 HUF
Lilahagyma - zöldpaprika (édes - erős)
400 HUF
Kemencében sült cékla balzsamecettel
1 700 HUF
Saját készítésű hideg vegyes ízelítő a séf kamrájából / dkg.
170 HUF
Előételek
Hortobágyi palacsinta
2 400 HUF
Libamáj sushi 3db
3 400 HUF
Libamáj sushi 1db
1 400 HUF
Hideg libamáj zsírjával
3 700 HUF
Kolbászos lecsó lábasban
2 400 HUF
Fokhagymás tigrisrák chilis olajban 6db
3 400 HUF
Vászolyi sajttal gratinírozott bélszíntatár
3 400 HUF
Levesek
Újházi-tyúkhúsleves
1 700 HUF
Palócleves borjúhúsból
1 500 HUF
Zöldborsó-krémleves füstölt túrógombóccal
1 400 HUF
Főételek
Rántott tanyasi csirke kenyérkosárban petrezselymes bio burgonyával
3 400 HUF
Ökörpofa „Retro”
3 700 HUF
Angus bélszín brassói módra
6 400 HUF
Érlelt rib eye steak (500g) sült zöldségekkel
17 400 HUF
Fogasfilé vega töltött paprikával
4 700 HUF
Borjúpaprikás tojásos nokedlivel
3 900 HUF
Narancsos kacsamell
4 400 HUF
Desszertek
Bizarr fagylaltízelítő (dohány, fekete banán, kolbász)
1 600 HUF
Zölddió-likőrös madártej pisztáciával
1 400 HUF
Házi fagylaltok
500 HUF
Somlói galuska
1 400 HUF
Sajtízelítő kézműves sajtokból
3 100 HUF
Saláták
Friss bébi saláták dresszinggel és parmezánnal
1 500 HUF
Mezőgyáni uborkasaláta
900 HUF
Hordós savanyúság-válogatás
900 HUF





Online asztalfoglalás