Pest

Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate séfünk: Bíró Lajos és séfünk: Papp Balázs

Előételek
Hideg vegyes ízelítő a Séf kamrájából
libamájjal töltött füstölt csülök, békési szalámi, bácskai hurkapástétom, parasztsonka
2 300 HUF
Vegetáriánus ízelítő
vászolyi sajtkrém, pácolt padlizsán, kemencés sült cékla, majonézes zellersaláta
2 750 HUF
Klasszik bélszíntatár
3 200 HUF
Levesek
Kapros karalábéleves burgonyagombóccal
1 200 HUF
Beregi csirkeragu leves
2 300 HUF
Főételek
Töltött paprika marinált zöldségekkel, bébi burgonyával
2 600 HUF
Borsófőzelék borjú vagdalttal
4 500 HUF
Beregi supreme csirkemell vargánya rizottóval
3 400 HUF
Fogas karalábéval, túrógombóccal
4 200 HUF
Desszertek
Almás tarte mascarpone habbal
1 600 HUF
Kecskeméti barack puding
2 300 HUF
Somlói galuska
2 300 HUF
Saláták
Mezőgyáni uborkasaláta
900 HUF
Sült paprikasaláta
1 100 HUF





Online asztalfoglalás