Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate séfünk: Bíró Lajos és séfünk: Papp Balázs

Előételek
Hideg vegyes ízelítő a Séf kamrájából
libamájjal töltött füstölt csülök, békési szalámi, bácskai hurkapástétom, parasztsonka
2 300 HUF
Vegetáriánus ízelítő
vászolyi sajtkrém, pácolt padlizsán, kemencés sült cékla, majonézes zellersaláta
2 750 HUF
Klasszik bélszíntatár
3 200 HUF
hortobágyi palacsinta kagylóval
2 400 HUF
Levesek
Kacsahúsleves
1 600 HUF
Francia póréhagymaleves kovászolt paradicsommal
2 400 HUF
Főételek
Kacsamell édeskömény, rebarbara
4 250 HUF
Mangalicakaraj rántva, petrezselymes újburgonyával
4 400 HUF
Fogas karalábéval, túrógombóccal
4 200 HUF
Sertésszűz, fül, dödölle
4 100 HUF
Rib eye steak 500g borsos hollandimártással, rozmaringos új burgonyával
25 000 HUF
Desszertek
Kapros-túrós pite
1 600 HUF
Somlói pohárban
2 300 HUF
Saláták
Mezőgyáni uborkasaláta
1 100 HUF
Fejessaláta íródresszinggel
1 100 HUF





Online asztalfoglalás