Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate séfünk: Bíró Lajos és séfünk: Bíró Dániel

Levesek
Kacsaleves, bok choy
2 600 HUF
Borscs leves, cékla ravioli, sült cékla
2 400 HUF
Fejtett bableves csülök rolóval
2 400 HUF
Előételek
Magyaros bélszíntatár
3 400 HUF
Vegetáriánus ízelítő
vászolyi sajtkrém, tépett padlizsán, kemencés sült cékla
2 750 HUF
Hideg vegyes ízelítő a Séf kamrájából
libamájjal töltött füstölt csülök, békési szalámi, szívsonka
2 300 HUF
Fokhagymás tigrisrák 6/12 db
4 400 HUF
Hortobágyi palacsinta sushi rizzsel töltött csirkeszárnnyal
2 700 HUF
Hideg hízott kacsamáj, zöld paprikával és lilahagymával
3 900 HUF
Főételek
Fogas, csicsóka, paszternák, vérnarancs
4 700 HUF
Mangalicakaraj rántva, barnavajas burgonyapürével
5 400 HUF
Bélszín, gomba tea, tépett padlizsán, zeller
9 500 HUF
Kacsacomb, lilakáposzta, birsalma
4 200 HUF
Csülkös pacalpörkölt, petrezselymes burgonya
3 600 HUF
Saláták
Savanyú dinnye
900 HUF
Mezőgyáni uborkasaláta
1 100 HUF
Friss kevert saláta, vászolyi saljttal
2 650 HUF
Desszertek
Japán túrógombóc
1 400 HUF
Somlói pohárban
2 300 HUF
Sajtválogatás a Delikátunkból
3 100 HUF





Online asztalfoglalás