Étlap

A vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni, reális áron.
Üdvözli Önöket corporate séfünk: Bíró Lajos és séfünk: Bíró Dániel

Előételek
Hideg vegyes ízelítő a Séf kamrájából
libamájjal töltött füstölt csülök, békési szalámi, szívsonka
2 300 HUF
Vegetáriánus ízelítő
vászolyi sajtkrém, tépett padlizsán, kemencés sült cékla
2 750 HUF
Klasszik bélszíntatár
3 200 HUF
Hortobágyi palacsinta sushi rizzsel töltött csirkeszárnnyal
2 400 HUF
Levesek
Kacsahúsleves
2 600 HUF
Borscs leves, cékla ravioli, sült cékla
2 400 HUF
Fejtett bableves csülök rolóval
2 400 HUF
Főételek
Kacsacomb, lilakáposzta, birsalma
4 200 HUF
Mangalicakaraj rántva, ecetes lilahagymával és barnavajas burgonyapürével
5 400 HUF
Fogas karalábéval, túrógombóccal
4 500 HUF
Bélszín, gomba tea, tépett padlizsán, zeller
9 500 HUF
Rib eye steak 500g borsos hollandimártással, szezonális zöldségekkel
25 000 HUF
Milánói pacal gorgonzolás polentával
3 600 HUF
Desszertek
Japán túrógombóc
1 400 HUF
Somlói pohárban
2 300 HUF
Saláták
Mezőgyáni uborkasaláta
1 100 HUF
Savanyú dinnye
900 HUF





Online asztalfoglalás