Pest

02.05. Eszterbauer borvacsora a KisBíróban

A Bock Trezor 2016-os sorozatát kedves szekszárdi borász barátunkkal, Eszterbauer Jánossal indítjuk!
Az Eszterbauer család:

Az 1746-os szekszárdi levéltári adatokban már szerepel a szőlőművelő Eszterbauer család, melynek 10. generációja Eszterbauer János, aki Pálinkás Laci borász segítségével működteti a tradíción alapuló borászati vállalkozást.

Termőterületek:

Mélyen gyökerezik a szőlő Szekszárdon. Kelták és rómaiak, honfoglaló magyarok és középkori szerzetesek művelték a szőlőt a lankás löszdombokon, s adták tovább számtalan emberöltőn át a tudást, a borkészítés titkait.

Termőterületeink a Pannon borrégióhoz tartozó szekszárdi történelmi borvidék legnevesebb völgyeiben a, Tót-völgyben, Cinkában, Porkoláb-völgyben és a Palánki hegyen fekszenek.

Borsor és menü hamarosan!

Menü:

Aperitif
Gyöngyözőbor
Osztrigahús zellerzselében

Hideg előétel
Öröm Rosé
Nyúl-carpaccio gesztenyekrémmel és zöldalmával

Meleg előétel
Nagyapám Kadarkája
Savanyúkáposzta krémleves rántott borjúlábbal

Főétel
Tüke Bikavér
Vörösboros vaddisznóoldalas snidlinges grízgaluskával

Főétel
Tivald
Bélszín tűzdelt kagylóval és vérpudinggal

Desszert
Mesterünk
Szilvás kalács Peccorinoval

A teljes menü ára 14.000.- Forint, mely tartalmazza a felszolgált ételeket és borokat, egy csésze kávét és ásványvizet.

A számla teljes összegéhez 10% felszolgálási díjat számolunk fel.

A regisztráció során a borkóstoló árának 50%-át szíveskedjen eljuttatni hozzánk annak érdekében, hogy foglalását véglegesíthessük!

Online asztalfoglalás