Pest

10.02. Kiss Gábor borász vacsorája a KisBíróban - MEGTELT

A Bock Terzor őszi sorozatának második vendége Kiss Gábor villányi borász lesz!
Bemutatkozó:

A fiatal borászok között talán az első aki nem Édesapja vállalkozását folytatta, hanem az ő segítségével építette fel eme dicséretes produktumot. A pincészet első palackban piacra kerülő bora az 1999- es évjáratú
-Cabernet Sauvignon
-Kékoportó
-Hárslevelű
-Rosé ( Cabernet Sauvignon )

Ekkor 2,5 ha szőlőn termelték gondos odafigyelés mellett a kiváló alapanyagot. A következő évjáratokban mindig 1-1 fajtával bővült a fajtaválaszték míg el nem érkeztünk az aktuális kínálathoz.

-Kékoportó
-Merlot
-Cabernet Sauvignon
-Cabernet Franc
-Merum Cuvée (a pincészet zászlós bora)

Terület: 8 ha

A termelt palackszám nagy mértékben függ az adott évjárattól, mert Gábor alapelve, hogy csak szép bort szeretne a piacon tudni, tehát gondos válogatás eredménye a bor mellyet kezünkben tarthatunk.

Menü:

  • Apéritif: Mathias Kéknyelű pezsgő
  • Amuse: Paradicsom befőtt szardellával
  • Rajnai Rizling 2013
  • Fogás: Savanyú káposztás arancsini libamájjal töltött füstölt csülökkel
  • 364 Rosé 2015
  • Fogás: Zelleres paradicsom víz betű tésztával
  • 52 Rouge (Kékfrankos-Kadarka-Pinot Noir- Csókaszölö) 2014
  • Fogás: Szilvás kacsacomb céklás habrolóval
  • Code 2013
  • Fogás: Burgundi szarvasgerinc marcipános proszával
  • Enigma 2013
  • Desszert: Profiterol feketén-fehéren

  • A teljes menü ára 14.000.- Forint, mely tartalmazza a felszolgált ételeket és borokat, egy csésze kávét és ásványvizet.

    A számla teljes összegéhez 10% felszolgálási díjat számolunk fel.

    A regisztráció során a borkóstoló árának 50%-át szíveskedjen eljuttatni hozzánk annak érdekében, hogy foglalását véglegesíthessük!


    Online asztalfoglalás