Édességgel a gyermekek mosolyáért

Májusban egy desszerttel mosolyt csalhattál megannyi gyermek arcára a Mosoly Alapítvány és a Bock Bisztró közös akciójának keretében!
Immáron több mint 10 éve nyitottuk meg első éttermünket a körúton, a Bock Bisztrót. Az évek során mindig igyekeztünk a vendégeink kedvében járni, részben ennek is köszönhető, hogy számos elismerésben részesültünk. 2013-ban álmodtunk egy nagyot és nyitottunk Budán is egy éttermet: megszületett a Bock Bisztró Buda, mai nevén a Vendéglő a KisBíróhoz. Vendégeink igényeinek kielégítése mellett még ennél is többre vágytunk, szerettünk volna még többet vissza adni környezetünknek.

2015 márciusában Segal Viktor és séfünk, Varju Viktor a Szimpla Háztáji Piacon adott el rekordmennyiségű ételt egy jótékonysági akció keretében. Az esemény teljes bevételével a törökbálinti Tábitha gyermekhospice munkáját igyekeztünk segíteni.

Májusban újabb együttműködést kötöttünk, ahol ezúttal budai éttermünkké volt a főszerep. Partnerünk a Mosoly Alpítvány volt, mely kiemelkedően fontos szerepet vállal a súlyos traumán átesett gyermekek gyógyításában:

Magyarországon évente több száz gyermeket diagnosztizálnak olyan súlyos betegséggel, amely hosszú kórházi tartózkodással, testet-lelket megviselő kezelésekkel jár. Egy beteg gyermek testét szerencsés esetben meg lehet gyógyítani. A trauma viszont a legtöbb esetben olyan súlyos lelki sérüléseket is okoz, melyek kezelésére a magyar egészségügyben nincs elég kapacitás.

A Mosoly Alapítvány ingyenes mese- és művészetterápiákkal kezeli, enyhíti a gyerekek testi betegségével járó pszichés problémáit. Munkánkkal igyekszünk megerősíteni a családtagokat is, hogy a lehető legjobban tudják támogatni beteg gyermeküket.


A majusi zárást követően mindannyian jókedvűen ültünk a budai étterem irodájában: a KisBíró csokoládés-mandarinos fatörzséből ugyanis olyan szép mennyiséget sikerült eladnunk, hogy idén nyáron több mint 100.000 Forinttal tudtunk hozzájárulni az alapítvány tevékenységehez!

Ezúton szeretnénk gratulálni és kitartást kívánni a Mosoly Alapítványnak, örülünk, hogy mi is segíthettünk!

A Bock Bisztró és a KisBíró csapata

Online asztalfoglalás