A Vendéglő a KisBíróhoz étterem különleges, szabadon tartott kecskegidát süt vendégeinek igény szerint!
-Gida szalontüdő maceszgombóccal
-Csángóleves gidapacallal
-Sous-vide kecskegidacomb serpenyőben sütve, krémpuliszkával
-Kemencés sült gidaborda és lapocka három féle garnírunggal
A főételeket Önök előtt készítjük el, közvetlenül az asztalnál!
A menü ára: 21.000.- Forint.
A gidákról bővebben:
A Bács-Kiskun megyei állomány jószágait organikus körülmények között, egész évben legelőn tartják! Takarmányt csak abban az esetben kapnak, ha természetes táplálékforrásuk elapad. Az ekkor használt táplálék azonban ebben az esetben is a birtokon termett szalma és gabona!
A szaporulat gyakoriságát semmiféle mesterséges eszközzel nem szabályozzák, így a jószágok az évi egyszeri vemhességükön keresztül szaporodnak.
Korábbiak
- 2020-12-18 - Bíró-féle szilveszteri lakoma
- 2020-03-15 - Rendeld meg kedvenc fogásaid elvitelre!
- 2020-01-24 - Valentin-napi menü a KisBíróban
- 2016-09-09 - Halászlé és friss halak a KisBíróban!
- 2016-05-08 - Bocuse d’Or menü éttermeinkben!
- 2016-04-18 - Kecskegidasütés a KisBíróban
- 2016-03-07 - Új étlap a KisBíróban!
- 2015-12-13 - 02.05. Eszterbauer borvacsora a KisBíróban
- 2015-12-11 - Szilveszteri eszem-iszom
- 2015-10-04 - 11.06. Figula borvacsora
- 2015-09-15 - 10.02. Kiss Gábor borász vacsorája a KisBíróban - MEGTELT
- 2015-09-07 - Bizarr Vacsora II.
- 2015-08-10 - A 3 Grácia Tokajból 09.04.
- 2015-06-30 - Édességgel a gyermekek mosolyáért
- 2015-05-14 - Szemes József borvacsora 06.05.
- 2015-04-14 - Bizarr Vacsora a KisBíróban!
- 2015-04-14 - Bott Frici - Újragondolot Garam menti sztori - borkóstoló
- 2015-03-18 - Április 8-án párizsi érmes borok a Bock Trezorban!
- 2013-10-25 - Budán mást esznek, mint Pesten