Pest

Kecskegidasütés a KisBíróban

A Vendéglő a KisBíróhoz étterem különleges, szabadon tartott kecskegidát süt vendégeinek igény szerint!
A teljes menüt 3-4 ember számára javasoljuk és az alábbi ételeket tartalmazza:

-Gida szalontüdő maceszgombóccal
-Csángóleves gidapacallal
-Sous-vide kecskegidacomb serpenyőben sütve, krémpuliszkával
-Kemencés sült gidaborda és lapocka három féle garnírunggal

A főételeket Önök előtt készítjük el, közvetlenül az asztalnál!

A menü ára: 21.000.- Forint.

A gidákról bővebben:

A Bács-Kiskun megyei állomány jószágait organikus körülmények között, egész évben legelőn tartják! Takarmányt csak abban az esetben kapnak, ha természetes táplálékforrásuk elapad. Az ekkor használt táplálék azonban ebben az esetben is a birtokon termett szalma és gabona!
A szaporulat gyakoriságát semmiféle mesterséges eszközzel nem szabályozzák, így a jószágok az évi egyszeri vemhességükön keresztül szaporodnak.

Online asztalfoglalás