Új étlap a KisBíróban!

Megérkezett az új, tavaszi étlapunk sok-sok hagyományos finomsággal!
A szezonális, azaz jelen esetben a friss tavaszi alapanyagokat mindig is nagyon szerettük így ezúttal is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél többet belecsempésszünk új ételeinkbe! Az évszakkal érkező zöldségek mellett természetesen arra is figyeltünk, hogy meg legyen, a Bock Bisztrón Brand-nél megszokott "csavar" is az ételekben, így került a táblára például a "Malac-Lazac" párosítás, ahol az oldalas és a lazacfilé alkotnak tökéletes harmóniát.

A hideg idő lecsengésével átmenetileg levettük a húslevest és helyette egy ínycsiklandó fácánlevest főztünk kétféle gombóccal. Ha pedig már a leveseknél tartunk: mivel Lali bácsi imádja a karalábét, kitaláltunk egy érdekes fogást: ötvöztük a töltött karalábét és a karalábélevest, így megszületett a "töltött karalábé" leves, ki ne hagyjátok!

A szezonalitás mellett a jövőben visszakanyarodunk a tradicionálisabb hazai konyha felé és ennek első jelei az új étlapon jelennek meg:


A rántott bélszínlángos, a vargányás libamell paprikás tanyasi galuskával és a fogas vajdahunyad módra mind-mind a - számunkra legkedvesebb - tradicionális magyar ételek közé tartoznak.

Végül, de nem utolsó sorban a desszerteken is variáltunk: felkerült a méteres kalács és a mokkás csokoládétorta, valamint sok év elteltével változtattunk a bizarr fagylalt válogatáson is, mely a libamáj fagyival bővült!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

A csapat

Online asztalfoglalás