Konyhatechnikai fejlesztésa Corvinum-Bistro Kft-nél

Konyhatechnikai fejlesztésa Corvinum-Bistro Kft-nél
Kedvezményezett neve: CORVINUM-BISTRO Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Konyhatechnikai fejlesztés a Corvinum-Bistro Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 15 055 788Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre kerül 1 db Tésztafőző elektromos Electrolux E7PCED1KF037109, 1 db Kosárkészlet tésztafőző berendezéshez, ElectroluxP4CECP921020*2921022, 1 db Kemence elektromos üzemű, Pizzagroup M35/17, 1 db Fritu, elektromos, Electrolux E7FREH2GF0371082, 1 db Sky Line Premium kombipároló, elektromos üzemű, Electrolux ECOE101B2A0217822, 1 db Thermomix, VorwerkThermomix TM5, 1 db Professzionális mikrohullámú készülék, PanasonicNE-1643EUG, 1 db Főzőüst elektromos üzemű, Electrolux E9BSEHIPF0391118, 1 db Jégkészítő gép, léghűtéses, ElectroluxCIM143AS3730567, 1 db Sous-Vide berendezés, GN 2/1h=200 mm edénnyel, SirmanSoftcookerY09, 1 db Fóliázógép, Sirman 51MB, 1 db Mosogatógép, Electrolux EHT8505089, 1 db Bemutató hűtővitrin, Tecfrigo KARINA187Q, 1 db Indukciós tűzhely, Electrolux E7INED2000371020, 1 db Semleges alapszekrény, Electrolux E7BAND00O0371112, 1 db Indukciós tűzhely, Electrolux E7INEH4000371021, 1 db Semleges alapszekrény, Electrolux E7BANH00O0371113, 2 db Blokk munkaasztal, Electrolux E7WTNDN000371116, valamint 2 db Semleges alapszekrény, Electrolux E7BAND00O0371112. A fejlesztés hatására nő a melegkonyhai szakácsok és a chef termelékenysége, az így kiváltott munkaerő vállalhatja a hidegkonyhai termék készítést, bemutatást és részt vesz az értékesítésben.A frissesség, a gasztronómiai koncepcióhoz szorosan kapcsolódó „a la minute” ételkészítést szolgálják az indukciós lapok, a kemence, a nagykonyhai fritőz, és a kombi párolók. Az ételek frissességénekmegőrzéséhez a Thermo mixek és a Ronnerek, amik alapvetően a kíméletes alapanyag feldolgozást segítik. A saját előállítású hidegkonyhai termékek megfelelő színvonalú készítéséhez szükséges az aprító (kutter), az ipari húsdaráló és a kétsínes nagykonyhai vákuum. Az elvihető ételek bemutatását szolgálja a hűtővitrin.

Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.03.31

Projekt megvalósulási helyszíne: 1125 Budapest, Szarvas Gábor utca 8. D. ép. fszt.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00307






Online asztalfoglalás